پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان» تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی جان‌باختن آتش نشان مشهدی قانون جدید حکمرانی شهری، روی میز مجلس شورای اسلامی | اختیارات شهرداری‌ها افزایش می‌یابد بیش از ۳۵ همت، بدهی دولت به شهرداری مشهد| ۱۰ همت اعتبار ملی، ظرفیت خط یک قطارشهری را دوبرابر می‌کند + ویدئو پیام تسلیت شورای اسلامی شهر مشهدمقدس درپی شهادت رضا فخریان، آتش‌نشان فداکار مشهدی پیام تسلیت شهردار مشهد مقدس درپی شهادت آتش‌نشان دلاور مشهدی، رضا فخریان تخفیف ۲۴ درصدی شهرداری مشهد برای عوارض ساختمانی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهمترین و فوری‌ترین مسئله مشهد، فرزندآوری و جمعیت است شهردار مشهد مقدس: بازسازی معراج شهدا در مراحل پایانی قرار دارد آلودگی هوای مشهد ۱۰ روزه شد | کیفیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) منور شد جهان از نور احمد(ص) | خیابان امام رضا(ع)، میزبان جشن مردمی ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) + فیلم ۳۱شهریور آخرین فرصت استفاده از شرایط ویژه تخفیف و تقسیط بدهی مودیان حقیقی و حقوقی به شهرداری است تقویت ناوگان اتوبوسرانی در خطوط منتهی به حرم مطهر رضوی همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) تهیه پیوست زیست‌محیطی برای پروژه‌های عمرانی | مشهد پیشتاز در حفاظت محیط زیست شهری ورود خودروهای پلاک مشهد به بوستان زائرپذیر غدیر ممنوع شد پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه بازسازی بازار فرش منطقه ثامن مشهد | اجرای دو فاز با ۷۵ میلیارد تومان اعتبار و ۲۴ گنبد آجری فروش غیرقانونی قرص‌های سقط در فضای مجازی جرم است افزایش نرخ سرویس مدارس مشهد در حد میانگین نرخ تورم است | امسال در زمینه تأمین خودرو چالشی نخواهیم داشت + فیلم درخشش خراسان رضوی در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور مشهدالرضا؛ غرق شادی و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)
سرخط خبرها

قانون جدید حکمرانی شهری، روی میز مجلس شورای اسلامی | اختیارات شهرداری‌ها افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۳۵۷۸۶۷
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۷
قانون جدید حکمرانی شهری، روی میز مجلس شورای اسلامی | اختیارات شهرداری‌ها افزایش می‌یابد
رئیس کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور گفت: محور سفر اعضای کمیسیون به مشهدالرضا(ع)، جمع‌بندی قانون جدید حاکمیت شهری، کاهش موازی‌کاری‌ها و افزایش اختیارات مدیران شهری است. تلاش ما این بود که مشهدالرضا(ع) به الگویی تبدیل شود تا براساس آن، شورا‌های اسلامی در همه شهر‌ها نمایندگان واقعی مردم باشند و شهرداری‌ها نیز اختیار تام در اداره شهر پیدا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست مشترک اعضای کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور با مدیران شهرداری مشهدمقدس، عصر امروز (جمعه، ۲۱ شهریور ۱۴۰۴) با حضور محمدصالح جوکار رئیس این کمیسیون، محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد، حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی شهر و جمعی از مدیران شهری، در تالار همایش‌های مجتمع کوهسنگی برگزار شد.

مشهد، الگوی قانون جدید حکمرانی شهری

رئیس کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور اظهار کرد: محور سفر اعضای کمیسیون به مشهدالرضا(ع)، جمع‌بندی قانون جدید حاکمیت شهری، کاهش موازی‌کاری‌ها و افزایش اختیارات مدیران شهری است. یکی از چالش‌های امروز ما این است که کلانشهر‌های ما چند مدیر دارد که سرانجام، هیچ‌کدام هم پاسخگو نیستند. تلاش ما در این سفر آن بود که مشهدالرضا(ع) به الگویی تبدیل شود تا براساس آن، شورا‌های اسلامی در همه شهر‌ها از وابستگی به شهرداری‌ها خارج شوند، نمایندگان واقعی مردم باشند و شهرداری‌ها نیز اختیار تام در اداره شهر پیدا کنند.

وی افزود: این یک حقیقت غیرقابل‌انکار است که شهرداری‌های ما امروز در تنگنای جدی هستند. با بن‌بست شرایط ساخت‌وساز، رکود حوزه مسکن و کاهش تجمیعی درآمد شهرداری‌ها، حتی پروژه‌های عمرانی هم معطل اعتبار مانده‌اند و مشهد از معدود کلانشهر‌های کشور است که باوجود همه این چالش‌ها، هنوز پروژه‌های زیرساختی را باقدرت به پیش می‌برد.

جوکار چند راهکار و توصیه هم ارائه کرد؛ وی گفت: براساس ماده ۵۶ قانون مقررات مالی دولت، شهرداری مشهد می‌تواند همه پروژه‌های خود را از طریق سازمان برنامه و بودجه به مجلس معرفی کند. این ظرفیت بسیارخوبی است. در حوزه اتوبوس، ون و قطارشهری هم که چالش مدیریت شهری در مشهدالرضا(ع) است، می‌توان با نشست‌های مشترک، تعامل با وزارت کشور را در دستورکار قرار داد تا اضافه اعتبار آن‌ها به این مسائل اختصاص پیدا کند.

رئیس کمیسیون امور داخلی و شورا‌های کشور در پاسخ به مطالبه شهردار مشهد تصریح کرد که تا پایان سال جاری، مجلس به شرکت‌های بزرگ فرصت داده تا دفاتر اداری خود را به مراکز استان‌هایی منتقل کنند که درآمدشان از آنجا تأمین می‌شود. به این ترتیب، تعداد قابل‌توجهی از خودروسازان، شرکت‌های خدماتی آنلاین و آژانس‌های مسافرتی از تهران به مشهد منتقل خواهند شد و درآمد حاصل از مالیات آن‌ها می‌تواند گره‌گشای بخشی از مشکلات امروز مشهد باشد.

خدمت به مشهد، خدمت به همه ملت ایران است

در این نشست، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با گلایه از رکود بلندمدت در نظام اعتبارات و حمایت‌های ملی از مشهدالرضا(ع) خاطرنشان کرد: بنده که به‌عنوان عضو شورای اسلامی شهر، هم‌اکنون افتخار همراهی مجموعه مدیریت شهری در دوره ششم را دارم، حدود دو دهه قبل در سال ۱۳۸۴، فرماندار مشهد بودم و می‌توانم تصدیق کنم که از آن زمان، پیگیری‌ها برای اجرای آزادراه حرم تا حرم، قطار سریع‌السیر مشهد به تهران در جریان بوده است. البته که این مایه تقدیر است که امروز این پیگیری‌ها وجود دارد، اما از سوی دیگر، جای گلایه دارد که چرا باوجود گذشت دو دهه، ما هنوز شبکه مسائل ثابت داریم و قدرت حل‌مسئله افزایش پیدا نکرده است.

وی افزود: از جمله دلایل تأکید و پافشاری ما برای حل چالش‌های زیرساختی مشهدالرضا(ع)، حفظ جان مسافرانی است که همگی همشهریان و هم‌استانی‌های اعضای محترم کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس شورای اسلامی هستند. حقیقت این است که این زیرساخت‌ها بیش از آنکه برای مشهدی‌ها قابل‌استفاده باشد، در اختیار زائران خواهد بود و همه ملت ایران از آن متنعم خواهند شد. به همین دلیل هم می‌گوییم «خدمت به مردم مشهد، خدمت به همه مردم ایران است».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->